ZenYo Morgendauw

Yoga Nidra Klankschalen Massage Meditatieve wandeling.

Kunt u vinden op:

Exterpad 24, 1601 RC Enkhuizen

0652084858 

KvK 37148449


Info@zenyo.nl


Privacyverklaring ZenYo Morgendauw

25 mei 2018

Je privacy is voor ZenYo Morgendauw van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit

betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring

leggen we uit wat we bij de webwinkel www.zenyo.nl & Zenyo-nidraonline.nl allemaal doen met informatie

die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met ZenYo

Morgendauw.

 Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel krijgen wij de volgende informatie over jou:

Telefoonnummer

Emailadres

Betalingsgegevens

De wet noemt dit "persoonsgegevens" en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen

waarom en met welke reden. Dit lees je hieronder.

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de

webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte

mogen doen bij de politie.

 Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf

opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die

gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds

opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel.

We bewaren deze informatie zo lang als je account bestaat. Je kunt via je account informatie aanpassen

wanneer je dat wilt.

 Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen

handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te

laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te handelen, en daarna totdat de

garantie is verstreken. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten

bijvoorbeeld bewijs van je aankoop en je factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.

 Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

per e-mail

via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt

ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.

 Contactformulier en NieuwsbriefMet het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Daarbij moet je bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat je tevreden bent

met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij

pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten

en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Via je account kun je dit ook doorgeven.

Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

 Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als

dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij

een vermoeden van een misdrijf).

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze

diensten je persoonsgegevens.

Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten

Google de IP-adressen niet anonimiseren.

 Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang.

 Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op

de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook

apart aan te kondigen.

 Inzage en wijzigen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons

opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

het laten corrigeren van fouten

het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

intrekken van toestemming

bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de

verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de

toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 Contactgegevens

ZenYo Morgendauw

Exterpad 24

1601RC Enkhuizen

info@zenyo.nl

652084858