ZenYo Morgendauw

Qigong | Yoga Nidra | Klankschalen | Meditatie |Massage| Online.

Het live bijwonen van een Nidra is het mooiste geschenk voor je Zelf.

Wat is Yoga Nidra: Yoga Nidra Meditatie is iets wat je ervaart, je hoeft  alleen maar aanwezig te zijn en bij je Zelf 'thuis te komen’.

Yoga Nidra is  voor iedereen toegankelijk. Yoga Nidra is een liggende meditatie waarbij je de stem volgt op jouw innerlijk reis, door het lichaam, de geest en de emoties.

Het kan helpen beter met pijn om te gaan, en het is slaap verbeterend. Het kan helpen beter te ontspannen tijdens zwangerschap en bevalling. Het kan helpen met geheugen. En het zelf helend vermogen wordt geactiveerd. 

Yoga Nidra is vooral een moment van diepe innerlijke stilte voor je zelf. Na een yoga Nidra kun je het gevoel hebben als na een diepe slaap. 

Mijn Yoga Nidra's worden aangevuld met klankschalen en andere Soundfulness geluiden. Het geheel is een streling voor lichaam en geest. Een magisch cadeau aan je zelf.


Wat is yoga Nidra voor mij:  Yoga Nidra is voor mij zoveel meer dan een simpele ontspanningsmeditatie of powernap, het is voor mij een magische beleving elke keer weer. Yoga Nidra helpt mij diep te rusten en te ontspannen als ik moe ben. Maar ook om het leven te begrijpen zoals het zich aandient. Het maakt mij gelijkmoediger en creatiever. Het geeft mij elke dag een mogelijkheid om te reizen naar waar ik wil. Één te zijn met wat is. Het ervaren van tijdloosheid. Ik wordt me bewust van de allesomvattende liefde die er is. En dat door elke dag slechts 30 min Nidra beoefenen. 

                                                 A magic gift for your Self.


Docente Yoga Nidra: Henneke van de Wateringen

Henneke heeft ervaring met Zen en Vipassana meditatie en is yoga docent. Zij beoefend Yoga Nidra dagelijks sinds 2011. Zij heeft in 2014 een Teacher Training Satyananda stijl bij Barbara Kundig afgerond en in 2016 heeft zij een Teacher Training bij Yoga Nidra Network in London UK, waar ze nog steeds regelmatig verdieping's weekenden volgt bij Ben Wolff.


Yoga Nidra live bij een docente beleven dat blijft toch het meest magisch. Dit komt vooral door de groep's energie en de interactie met de docente.

Een LIVE een sessie bijwonen?

Dat kan bijvoorbeeld bij ZenYo Morgendauw in Enkhuizen 

op maandag en dinsdag 19:30 en woensdag en vrijdag om 9:30

En op aanvraag ook bij jou thuis of een studio in de buurt.

afhankelijk van de afstand vanaf €50

Luister hier naar een Nidra via Soundcloud.
Radiance Sutras by Lorin Roche. Een boek waar ik regelmatig gebruik van maak tijdens een Nidra sessie omdat ze al een Nidra opzich zijn.

This body made of earth and gold, sky and stars, rivers and oceans, Masquerading as muscles and bones.

Every substance is here: Diamonds and silver, magical elixers, ambrosia that gives visions, herbs that nourish and heal.

The foundation of the planet, immortal magnetic iron, circulating in the blood.

Every element in you loves the others: Earth loves rain, sky loves sun, sun loves the spaces it shines through, space loves everyone equally.

In meditation luxuriate in knowing this deep and simple truth.

Every cell is an organ of sense infused with majesty. 

verse 24 Radiance Sutras